online wedden op sport

Als begint met het online wedden op sport moet je jezelf behoeden voor het maken van beginners fouten. Zelfs de ervaren spelers maken nog regelmatig fouten en door het lezen van dit artikel kun je fouten voorkomen. Op een favoriet wedden of je verlies terug willen winnen niets menselijks is vreemd bij het voetbalwedden maar het kan je veel onnodig verlies opleveren. Door bewust te zijn van je fouten kun je veel geld besparen en een voordeel krijgen op de bookmakers.

Voorkom dat je zomaar gaat wedden zonder na te denken. Na zelf gevoetbald te hebben op zondag morgen met een paar flessen bier op zou je op zondag middag overmoedig ineens veel in kunnen gaan zetten op een wedstrijd. Het slechtste wat je kunt doen is wedden met een borrel op. Het zelfde geld voor als je boos bent of als je jezelf verveelt. Natuurlijk kun je dan gewoon geluk hebben, maar op de lange duur gaat dit je veel geld kosten. Pak ook alleen een weddenschap op je favoriete team als de uitbetalingen goed zijn want ook op een favoriet wedden is een grote valkuil. Ga je proberen je verlies goed te maken dan kan dit van kwaad tot erger leiden. Natuurlijk zul je af en toe het verlies terug winnen maar uiteindelijk zal je veel verliezen. Discipline is het sleutelwoord in deze. Blijf dezelfde beslissingen nemen ongeacht je nu wint of verliest. Zet hooguit 10% per keer in van het te besteden gokbedrag en je komt niet in de problemen. Dit is dus bankroll management. Door maar 10 % in te zetten en hooguit 2% per wedstrijd spreid je het risico voldoende om op de lange duur succesvol te zijn met het wedden op voetbal. Hierdoor ga je niet in de problemen komen als een scheidrechter een rare beslissing neemt of als de favoriet in de 10e minuut al met 10 man komt te staan.

De verliezen die je met sommige weddenschappen maakt worden teniet gedaan door de winnende. Om genoeg winnende weddenschappen te krijgen moet je iedere week goede selecties maken van de wedstrijden met interessante uitbetalingen. Lees alle beschikbare informatie en plaats de weddenschap vlak voor de wedstrijd. Je kunt dan de opstelling en blessures ook nog meenemen in de overweging om te wedden. Door deze kennis kun je een voordeel krijgen op de bookmakers die bij het bepalen van de quoteringen vooral uitgaan van de statistieken. Natuurlijk moet je deze ook meenemen in je beslissing maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken.

Door bij verschillende bookmakers een account aan te maken kun je altijd kiezen uit de beste quoteringen. Waarom bij Unibet inzetten op winst voor Ajax als de uitbetaling bij William Hill veel hoger is. Buiten de hogere quoteringen profiteer je ook van hoge bonussen bij het aanmelden bij een bookmaker. Alle bookmakers willen je naar hun site lokken en geven daarom extra geld om te gokken weg. Je zou wel gek zijn om hier niet van te profiteren. Een andere veel gemaakte fout is dat je wedstrijden op elkaar door gaat spelen. Natuurlijk zijn de uitbetalingen hoog en kun je met een kleine inzet veel winnen, maar op de lange duur heb je het meeste succes om op wedstrijden afzonderlijk te wedden. Wel is het slim om te kijken wat de bookmakers uitbetalen voor andere weddenschappen op een wedstrijd. Krijgt de vaste strafschopnemer van een team veel uitbetaald bij het maken van een doelpunt, dan kun je zo’n weddenschap weer in overweging nemen en onderdeel laten zijn van je pakket aan weddenschappen van die dag.